Snabbrapport från Hed. Kommer mer imorgon.

Högt och kallt vatten var det idag på Premiären.
Fisket var lite småtjurigt för gänget. 
Massa fisk i ån dock.
Kul att drilla lite öring!


Totalt prinzkorvmaffian/Korvmaffian
Säta 13 öringar
Kotten 1 öring
Kolan 1 öring
Anders 3 öringarRhönnstad var också med och tog 3 öringar.

Nu är jag trött. Ett längre reportage med lite sköna bilder kommer under morgondagen.
Håll utkik!"Flyfish or die"


Kommentarer
Postat av: Magnus Uhr

Kul med fisk men borde man inte känna mättnad efter 2-3 fiskar. Efter 10 slita våröringar och vårregnbågar så borde man var nöjd eller?

2011-04-16 @ 15:22:56
URL: http://fisheco.se
Postat av: Säta

Det är iplanterad fisk vi pratar om.De flesta var nyisatta, feta och fina öringar.Typiskt dig att klanka ner på folk som fångar mycket fisk. Vart vill du komma med det Sasse?Du fiskar vä gädda efter leken? Fångar du 2-3 sen åker i land...?2011-04-16 @ 23:47:52
URL: http://prinzkorvmaffian.blogg.se/
Postat av: Magnus Uhr

I så fall är det väl nästan ännu värre? Eller hade de satt i en jättestor du försökte fånga?Jag fångar mycket sällan numera mer än 10 gäddor. Brukar stanna efter 2-4 st om det inte känns som det finns chans på en riktigt stor.Jag klankar inte ner, fångat massor med öringar, laxar och gäddor i onödan men man lär sig och uppskattar andra saker. Men eftersom jag gjort samma sak så kan jag inte klanka eller klaga. Men man kan påpeka och informera. Hoppas du inser det och kommer underfund med samma sak någon gång.

2011-04-17 @ 07:54:43
URL: http://fisheco.se
Postat av: Säta

Är det ännu värre att ta P&T fisk än vild fisk?!Det finns vild fisk i detta vatten, även riktigt stora.Så enligt dig skulle jag fiskat ca 10 minuter, sen åkt hem? För det var vad det tog att få dessa 3 första fiskar som stod i samma grop.

Skulle jag inte få fiska av fler gropar bara för att jag fick upp 3 ur första?Jag fiskade inte ens hårt. Hjälpte mest kompisarna så dom skulle hitta bitvillig fisk.

2011-04-17 @ 20:35:46
URL: http://prinskorvaffian@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0